+36 30 907 5948

Fakivágás és ápolás

Sok esetben a fák olyan maradandó károsodásokat szenvednek (viharkárok, gombás vírusos és baktériumos betegségek), amely egészségügyi, élet és vagyonvédelmi okokból indokolttá teszik a kivágásukat, valamint azok az esetek amikor egyszerűen csak a nem megfelelő helyen nő egy oda nem illő fa és akadályozza a területre tervezett egyéb elképzelések megvalósíthatóságát.

Vállalkozásunk minden tekintetben felkészült a fent említett probléma orvosolására. Gépparkunkkal és szaktudásunkkal a legkisebbtől a legnagyobb, legtechnikásabb fáig vállaljuk azok teljes kivágását földről (ha az egyáltalán lehetséges) és levegőből egyaránt, a maximális biztonságot szem előtt tartva mind a személyzetre mind a környezetre való tekintettel.

A nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető helyeken felmászunk a fára és darabonként áganként kötéllel biztosítva bontjuk le a fát. A jól megközelíthető helyeken kosaras autóból dolgozunk, melynek munkamagassága akár 43 méter is lehet.

Számunkra nincs lehetetlen és nincs elérhetetlen hely amit ne tudnánk biztonsággal megközelíteni, ott magunkat biztosítani, és a kívánt munkát szakszerűen elvégezni.

HÍREK

Köszöntő

2014. március 24.

Nagy örömünkre 2014-től megújult weblapunkkal várjuk kedves megrendelőink megkeresését.

Tovább »

Fák kivágásának és csonkolásának szabályai

2014. március 23.

A 10 centiméternél nagyobb törzsátmérőjű fa kivágása engedélyköteles. Ez alól kivétel a 20 centiméternél...

Tovább »

Gépgyártók, akik készülékeivel dolgozunk