+36 30 907 5948

Fakivágás

Szeretjük a fákat, és próbáljuk óvni, védeni őket, de vannak olyan helyzetek, amikor rákényszerülünk a teljes kivágásukra. Sok esetben a fák olyan maradandó károsodásokat szenvednek (viharkárok, gombás, vírusos és baktériumos betegségek), amely egészségügyi, élet- és vagyonvédelmi okokból indokolttá teszik a kivágásukat, valamint azok az esetek, amikor egyszerűen csak például rossz helyre nőtt egy fa és akadályozza a területre tervezett egyéb elképzelések megvalósíthatóságát.

Vállalkozásunk minden tekintetben felkészült a fent említett probléma orvosolására. Gépparkunkkal és szaktudásunkkal a legkisebbtől a legnagyobb, legtechnikásabb fáig vállaljuk azok teljes kivágását földről (ha az egyáltalán lehetséges) és levegőből egyaránt, a maximális biztonságot szem előtt tartva mind a személyzetre, mind a környezetre való tekintettel.

A nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető helyeken felmászunk a fára és darabonként, áganként - kötéllel biztosítva - bontjuk le a fát. A jól megközelíthető helyeken kosaras autóból dolgozunk, melynek munkamagassága akár 38 méter is lehet.

Számunkra nincs lehetetlen és nincs elérhetetlen hely, amit ne tudnánk biztonsággal megközelíteni, ott magunkat biztosítani, és a kívánt munkát szakszerűen elvégezni.

HÍREK

Köszöntő

2014. március 24.

Nagy örömünkre 2014-től megújult weblapunkkal várjuk kedves megrendelőink megkeresését.

Tovább »

Fák kivágásának és csonkolásának szabályai

2014. március 23.

A 10 centiméternél nagyobb törzsátmérőjű fa kivágása engedélyköteles. Ez alól kivétel a 20 centiméternél...

Tovább »

Gépgyártók, akik készülékeivel dolgozunk