+36 30 907 5948

Korona rögzítés

Számos fa a lakott környezetben fizikai biológiai és strukturális hibáktól szenved, melynek következtében hajlamosak lesznek a mostanában jellemző extrém időjárási tényezők hatására lehasadni, letörni, vagy akár gyökerestől kifordulni is.

Az ilyen és ehhez hasonló esetekben kínál cégünk megoldást, ha potenciálisan veszélyt jelentő fákat akarunk mégis megmenteni a kivágástól dinamikus heveder rendszerrel kötjük össze az ágakat és rögzítjük őket egymással illetve egymáshoz korrózió álló acél szerelvények közbeiktatásával. Az így kialakított rendszer gyakorlatilag elnyeli és kioltja a szél és leginkább jég hatására a fában keletkező feszültségeket.

Cégünk ezzel egyedül álló megoldást kínál azoknak a tulajdonosoknak, akik bizonyos okokból nem szeretnének megválni, illetve biztonságossá akarják tenni veszélyt jelenthető fáikat. Ez a megoldás nyugat Európában és számos más országban is széles körben elterjedt és alkalmazott.

Az eljárás leginkább nagy és értékes nehezen pótolható fák esetében ajánlott valamit elengedhetetlen fontosságúak a nagy forgalmú köz és magánterületek biztosításánál.

HÍREK

Köszöntő

2014. március 24.

Nagy örömünkre 2014-től megújult weblapunkkal várjuk kedves megrendelőink megkeresését.

Tovább »

Fák kivágásának és csonkolásának szabályai

2014. március 23.

A 10 centiméternél nagyobb törzsátmérőjű fa kivágása engedélyköteles. Ez alól kivétel a 20 centiméternél...

Tovább »

Gépgyártók, akik készülékeivel dolgozunk