+36 30 907 5948

Kert fenntartás

A kertápolást mindig professzionális szerszámokkal és anyagokkal végezzük, ez a szépen gondozott kert és megrendelőnk elégedettségének záloga is egyben. Az év minden napján állunk ügyfeleink rendelkezésére, igény esetén a hó eltakarítását is biztosítjuk. Bár kertrendbetételt, nagytakarítást alkalomszerűen is vállalunk, egy szépen ápolt kert kialakítása tapasztalataink szerint megkívánja a legalább kétheti rendszerességgel végzett munkát. Igazán dekoratív kertet pedig a legalább heti rendszerességgel végzett munka eredményez.

Vállaljuk:
Fűnyírás, fűkaszálás: Terület méretétől függetlenül. Nagy teljesítményű, benzinmotoros fűkaszáinkkal még a legelhanyagoltabb területeket is gyorsan rendbe hozzuk. A ház körüli kertek intenzíven ápolt gyepfelületeit rotoros és hengerkéses gépeinkkel tartjuk rendben.

Sövénnyírás: A nyírás alapvető szabályait (forma, időpont) betartva gyönyörűen ápolt, sűrű, gazdagon virágzó, esztétikus formájú sövényeket alkotunk. Profi gépeinknek köszönhetően a magas, akár hat-nyolcméteres sövényfalakat is könnyedén nyírjuk-alakítjuk.

Fák ápolása: Erről a témáról bővebben a fakivágás menüpontban olvashat.

Növényvédelem: Bár mindig a baj megelőzésre törekszünk, eredményesen kezeljük a már kialakult rovar- és gombabetegségeket is, megbízható forrásból származó, egészségre ártalmatlan, bevizsgált, engedélyezett szereinkkel. Kézi és gépi permetezőinkkel könnyen-gyorsan elérjük akár tíz-tizenöt méter magas fák koronáját is.

Tápanyag-utánpótlás: Üdezöld, egészséges gyepet és szépen virágzó növényeket nevelni a legeredményesebben széles spektrumú, hosszú hatástartamú, extra minőségű műtrágyákkal lehet. Kézi és vegyszeres szelektív gyomirtást egyaránt vállalunk, az eredmény rendszerint gyommentes gyepszőnyeg lesz.

HÍREK

Köszöntő

2014. március 24.

Nagy örömünkre 2014-től megújult weblapunkkal várjuk kedves megrendelőink megkeresését.

Tovább »

Fák kivágásának és csonkolásának szabályai

2014. március 23.

A 10 centiméternél nagyobb törzsátmérőjű fa kivágása engedélyköteles. Ez alól kivétel a 20 centiméternél...

Tovább »

Gépgyártók, akik készülékeivel dolgozunk