+36 30 907 5948

Öntözéstechnika

Az intenzív kertápolás alapfeltétele a megfelelő vízellátás. Mivel hazánk éghajlata a legtöbb dísznövény számára száraz, a szebb és jobb termés, illetve virágzás érdekében rendszeres öntözésükre van szükség. Egy körültekintően megtervezett automata öntözőrendszer a tavaszi és őszi karbantartáson, illetve a vezérlő programozásán kívül nem igényel emberi beavatkozást, ráadásul a kertfenntartás során ezt is elvégezzük ön helyett. Öntözőrendszereink kiépítéséhez kizárólag első osztályú anyagokat használunk. A tervezés során jelszavunk az ésszerűség, tehát mindig a lehető legegyszerűbb rendszer kialakítására törekszünk. Ez megrendelőink számára is olcsóbb, ráadásul kevesebb a hibalehetőség is.

Egy átlagos öntözőrendszer elemei:

 • Vízforrás: Lehet hálózati-, vagy kútvíz. Utóbbi esetben a szivattyúautomatika és a vezérlés kiépítése drágítja a rendszert, később ez a kiadás azonban megfelelő használat mellett megtérül.
 • Szelepdoboz mágnes szelepekkel: Ez a készülék osztja zónákra a vízhálózatot, lehetővé téve a víz irányítását a különböző szegmensek között.
 • Öntözőtestek:
  • Mikro öntözés (sziklakerthez, kiemelt ágyásokhoz)
  • Csepegtető öntözés (növényágyásokhoz)
  • Spray szórófejek (kisebb, tagoltabb gyepes területhez)
  • Rotoros körforgó szórófejek (nagy, nyílt gyepfelülethez)

Munkatársaink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, így a legújabb technológiákkal (hőségenyhítő kültéri párásítók) kapcsolatban is naprakészek vagyunk. A bevált, klasszikus technikák és a legújabb fejlesztések ötvözése révén minden megrendelőnk büszke lehet jól működő öntözőrendszerére és örömmel tekinthet végig üde zöld kertjén.

HÍREK

Köszöntő

2014. március 24.

Nagy örömünkre 2014-től megújult weblapunkkal várjuk kedves megrendelőink megkeresését.

Tovább »

Fák kivágásának és csonkolásának szabályai

2014. március 23.

A 10 centiméternél nagyobb törzsátmérőjű fa kivágása engedélyköteles. Ez alól kivétel a 20 centiméternél...

Tovább »

Gépgyártók, akik készülékeivel dolgozunk