+36 30 907 5948

Miért minket válasszon?

Csapatunkat lendületes legalább középfokú végzettséggel rendelkező fiatalok alakítják, akik mind szakértelmükkel, mind fizikai rátermettségükkel biztosítják megrendelőinket a precíz, gyors hatékony, és legfőképpen biztonságos munkavégzésről. Számunkra a szakmánk egyben a szenvedélyünk is.

Megrendelőinkkel minden esetben igyekszünk személyes viszonyt ápolni és szakmailag helyes útra terelni elképzelésüket, hogy hosszú távon is megelégedéssel gondoljanak kertjeikre, fájukra. Eltökélt szándékunk, hogy megrendelőink igényeit gyorsan, és hatékonyan teljesítsük, és úgy járunk el, hogy munkánk végeztével csak egy megújult, megifjult fa, vagy egy megtisztult kert fogadja haza érkező megrendelőinket.

Szakmánk alapelvei a következőek:

A FENNTARTHATÓSÁG ÉS ESZTÉTIKA:
Mely a fák szakszerű gondozásában nyilvánul meg.
Mi nem végzünk barbár munkát, igyekszünk, a fák biológiai szempontjait szem előtt tartva eljárni. Amikor csak lehet, próbáljuk elkerülni és alternatív megoldást keresni a manapság a városképet is igencsak rontó csonkolt, derékba vágott fák ifjításának, és metszésének módszerére, ami a későbbiekben is rendkívül kedvezőtlen hatással van a fák fizikai állékonyságára és további gondozási igényére. A kérget és a szöveteket roncsoló famászó hágóvasakat kizárólag fakivágáskor alkalmazzuk, egyéb esetben, gallyazás, stb. alternatív módon mászunk.

A BIZTONSÁG:
Mely nélkül vállalkozásunk nem működhetne.
Szakembereink mind képesítést szereztek kötéltechnikai, és az általunk használt célgépek kezelési ismeretiből. Továbbá rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, hogy mindig naprakészek legyünk szakmánk minden területén.

Vállalkozásunk felelősségbiztosítással rendelkezik, miszerint bármilyen nemű anyagi és egyéb kár bekövetkezése esetén a velünk szerződésben álló biztosító társaság fedezetet biztosít a keletkezett kár megtérítésére.

HÍREK

Köszöntő

2014. március 24.

Nagy örömünkre 2014-től megújult weblapunkkal várjuk kedves megrendelőink megkeresését.

Tovább »

Fák kivágásának és csonkolásának szabályai

2014. március 23.

A 10 centiméternél nagyobb törzsátmérőjű fa kivágása engedélyköteles. Ez alól kivétel a 20 centiméternél...

Tovább »

Gépgyártók, akik készülékeivel dolgozunk