Az ágaprítás, mint nélkülözhetetlen megoldás

A kertfenntartás, illetve fakivágás nagy mennyiségű nyesedék, gally, kerti hulladék keletkezésével jár. Saját aprítékoló gépeinkkel a nagy terjedelmű, nehezen kezelhető ágakat, gallyakat is gyorsan apróra daráljuk. Egy köbméter zöldhulladék térfogata aprítás után akár a tizedére is összeeshet, ami a szállítást és az elhelyezést is megkönnyíti. Az apríték bizonyos esetekben talajtakarásra, talajjavításra vagy zöldtrágyázásra is felhasználható.

Az aprítékot kérésre elszállítjuk, hogy azt kijelölt zöldhulladék-lerakóban helyezzük el, vagy újrahasznosítsuk.

Nagyobb mennyiségű nem darálható zöldhulladék elszállítását úgynevezett csipegetős, önrakodó teherautóval, illetve konténeres autóval végezzük. Az elhelyezés is minden esetben kijelölt zöldhulladék lerakóban történik.

ágaprítás

Ágaprító bérlés

Magánszemélyeknek, gazdasági társaságoknak, önkormányzatoknak adunk bérbe gépet és munkát. Segítséget nyújtunk a megfelelő gép kiválasztásában és a munkaterületre való kiszállításban. Igény esetén szakképzett személyzetet biztosítunk gépeinkhez. Minősített technikai csapatot tartunk fenn a bérlés és üzemeltetés ideje alatt felmerülő rendszeres, illetve alkalmankénti szervizelésekhez.

A zöldterület kezelés, során használt célgépek, ágdarálók és tuskómarók széles palettájával igyekszünk kiszolgálni és hatékonnyá tenni saját, megrendelőink és partnereink munkavégzését. Kölcsönözhető gépeink kizárólag magas ipari elvárásoknak megfelelő piacvezető gyártók termékei.

Vállalkozásunk egyik, mára már meghatározó szolgáltatása lett az ágaprítók, faaprítók, ágdarálók, gallyaprítók és a tuskómaráshoz szükséges célgépek bérbeadása. Folyamatosan bővülő és fejlődő gépparkunk magában hordozza a kölcsönzés mellett az értékesítés lehetőségét is, így ügyfeleinknek a precíz, minden igényt kielégítő tanácsadás mellett használt és új gépek értékesítését ajánljuk, melynek alkatrész és szervizellátását is megbízhatóan, gyorsan határidőre teljesítjük.

Meggyőződésünk, hogy ágaprítási és tuskómarási munkák teljesítésében a Green-Arbor Kft. Magyarországon az egyik legjobban gépesített és legtöbb szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amely mindig igyekszik a megrendelők igényeit szem előtt tartva megfizethető áron profi és hatékony munkát ajánlani.

ágaprítás


Boda János
okl. kertészmérnök,
Faápoló-favizsgáló szakmérnök
+36 30 9075948