Tuskó eltávolítása

Egy fa kivágása során örökösen felmerülő probléma a föld alatt lévő tuskó, gyökérzet további sorsa. Csapatunk két jól bevált módszerrel igyekszik megrendelőink kérésének eleget tenni. Az egyik módszer a klasszikus ásás mely során kézi erővel, vagy nagyobb tönkök esetén földmunkagéppel szabadítjuk ki a talajból a fának életet és tartást közvetítő gyökérzetet.

Több és nagyobb fa gyökérzetének eltávolítása esetén alkalmazandó jól bevált módszer a tuskómarás. Itt egy arra alkalmas géppel elkoptatjuk, szétforgácsoljuk a föld alatt lévő gyökér és törzs maradványait, így nem kell foglalkozni a kitermelt tuskó elszállításával és a tuskó helyének föld betöltésével.

Tuskó eltávolítása

Tuskómaró bérbeadás

Magánszemélyeknek, gazdasági társaságoknak, önkormányzatoknak adunk bérbe gépet és munkát. Segítséget nyújtunk a megfelelő gép kiválasztásában és a munkaterületre való kiszállításban. Igény esetén szakképzett személyzetet biztosítunk gépeinkhez. Minősített technikai csapatot tartunk fenn a bérlés és üzemeltetés ideje alatt felmerülő rendszeres, illetve alkalmankénti szervizelésekhez.

A zöldterület kezelés, során használt célgépek, ágdarálók és tuskómarók széles palettájával igyekszünk kiszolgálni és hatékonnyá tenni saját, megrendelőink és partnereink munkavégzését. Kölcsönözhető gépeink kizárólag magas ipari elvárásoknak megfelelő piacvezető gyártók termékei.

Vállalkozásunk egyik, mára már meghatározó szolgáltatása lett az ágaprítók, faaprítók, ágdarálók, gallyaprítók és a tuskómaráshoz szükséges célgépek bérbeadása. Folyamatosan bővülő és fejlődő gépparkunk magában hordozza a kölcsönzés mellett az értékesítés lehetőségét is, így ügyfeleinknek a precíz, minden igényt kielégítő tanácsadás mellett használt és új gépek értékesítését ajánljuk, melynek alkatrész és szervizellátását is megbízhatóan, gyorsan határidőre teljesítjük.

Meggyőződésünk, hogy ágaprítási és tuskómarási munkák teljesítésében a Green-Arbor Kft. Magyarországon az egyik legjobban gépesített és legtöbb szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amely mindig igyekszik a megrendelők igényeit szem előtt tartva megfizethető áron profi és hatékony munkát ajánlani.

Tuskómaró bérbeadás


Boda János
okl. kertészmérnök,
Faápoló-favizsgáló szakmérnök
+36 30 9075948